Het paradepaardje onder de elektrische fietsen. Model “Omega” is
een compleet uitgeruste fiets en onderhoudsvrij door toepassing van een gesloten kettingkast en een shimano Nexus 8 premiumversnel-
lingssysteem. RIH, een fiets die staat voor perfecte afwerking en een goede garantie en service!

www.rih.nl

Elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten. Je hebt dus echt wat te kiezen. Er is echter zoveel keuze dat het vaak niet helder is wat de verschillen zijn en waarom je welke keuze zou maken. Om je bij je keuze te helpen hebben we onze collectie zo ingedeeld dat het voor jou meteen duidelijk is welke keuze je hebt en je zelf kunt bepalen waar jouw voorkeur naar uit gaat.

www.sparta.nl

In het sportieve segment biedt Merida u een elektrische fiets aan waarmee u ook in een heuvelachtig landschap moeiteloos uw kilometers kunt maken met ondersteuning.

www.merida-bikes.com

Wij zijn trots op ons product! Een Dutchebike komt dan ook niet in de eerste de beste showroom te staan. Onze ebikes staan alleen bij de gespecialiseerde en erkende fietsvakhandel. Professionals die goede service verlenen, weten waar de onderdelen vandaan komen en klanten met raad en daad kunnen bijstaan.

www.dutchebike.nl

Als het om E-Bikes gaat, dan heeft u bij Pointer heel wat te kiezen. Negen verschillende modellen maar liefst, waarbij u per model meestal ook nog allerlei keuze-opties heeft. Nieuw in de Pointer-collectie is de Midra, een superieure E-Bike met een middenmotor en strak design. Alle E-Bikes zijn bovendien uitgevoerd met de Pointer Safety Spring, die voorkomt dat het voorwiel onverwacht wegdraait.

www.pointerrijwielen.nl

Keijzers - Van Hoorn Tweewielers
Willaertstraat 18
5344 AB OSS
Nederland

Telefoon:
(0412) 62 23 94
E-mail:
keijzersvanhoorn@kpnmail.nlOpeningstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Wij hebben geen standaard koopavond, echter op afspraak staan wij graag in de avond voor u klaar.